Service & reservdelar

Här nedan kan du beställa service eller reservdelar till din vitvara, robotgräsklippare, värmepump eller trädgårdsredskap. Du beställer din reservdel eller service via kontaktformuläret nedan, i vår Elon-butik eller på telefon.

Är det en reservdel du behöver? Då behöver du först ta reda på vilket nummer det står på din vara för att vi ska hitta rätt reservdel till dig. Du hittar mer information under respektive produkttyp nedan.

Steg 1: Hitta etiketten med numret på din vara

Alla våra varor – vitvaror, värmepumpar, gräsklippare och till och med små varor som kaffebryggare – har en etikett med ett nummer på. Den etiketten ska vara synligt placerad på din vara, så att du inte behöver skruva av något och inte heller flytta på den. Etiketten är som ett personnummer på varan och hjälper oss att hitta rätt reservdel som du behöver.

Finns din vara i olika årsmodeller eller typer, kan man byta delar. Därför är etiketten på din vara så viktig för att du ska få rätt reservdel.

Välkommen till Elon Gräsdalen

Välkommen till Elon Axel Karlssons i Karlstad, troligen Sveriges trevligaste Elon-butik. Du hittar vår butik på Gräsdalen, bredvid köpområdet Bergvik. Affären är 800 kvadratmeter stor och rymmer en stor och fin utställning med det senaste inom vitvaror, småel, kök, robotgräsklippare, vanliga gräsklippare, luftvärmepumpar och element.

Vi har ett eget lager i vår butik, men skulle din produkt vara slut så kan vi snabbt få in en ny från vårt centrallager i Örebro. Vi erbjuder även installation på alla våra varor och produkter, så vi ser så klart även till att du får din produkt hemkörd. Vi tar även med din gamla produkt och ser till att den lämnas in till återvinning.

Läs mer om butiken