Företagskund

Planerar ni nybyggnation eller en renovering?

Elon Axel Karlssons jobbar professionellt med hyresvärdar, byggare, bostadsrättsföreningar och större företag. Hos oss får du personlig hjälp av någon av våra B2B-konsulter som hjälper er att få så smidig vardag som möjligt.

Hos oss får du:

  • Bästa totalpris
  • En kontaktperson som känner just dig och du slipper köa.
  • Hjälp med service eller garantiservice när det behövs
  • Kök från Smedstorp och Bäcklunda samt luckbyten från Novaflex
  • Även fullservice inom värmepumpar och trädgårdsprodukter
  • Leverans, installation samt funktionstest utförs alltid av vår egen personal
  • Bortforsling av gamla produkter
  • Förutom vårt eget lager, så är vi delägare i norra Europas största vitvarulager, beläget i Örebro. Vi kan även skicka varorna direkt till er byggplats oavsett vilken del i Norden det är.
  • Snabba leveranser

Vitvaror till företag

Det här är Magnus Carlzon, vår ansvarig för B2B. Han har över 15 års erfarenhet i fastighetsbranschen och vet vad som gör vardagen lättast möjligt för en hyresvärd. Han är med hela vägen från att välja ut vitvaror, fixa priser och rodda installationer och eventuell service. Hos oss får du Magnus eller någon av våra andra B2B-konsulter som din direkta kontakt, så du slipper prata med olika och sitta i kö och vänta när du önskar hjälp.

Kontakta Magnus

Vill du komma i kontakt med Magnus, skriv ett par rader i kontaktformuläret (längst ner på sidan) så ringer eller mailar han upp dig inom kort. Du har också Magnus kontaktuppgifter till höger.

Kompletta kök till företag

Elon Axel Karlssons har tre olika köksmärken. Alla med olika inriktning för att du ska få så bra hjälp som möjligt.

Vårt vanligaste kök Smedstorp är färdigbyggda stommar och används flitigt för olika byggprojekt i Sverige.

Är det en hyresgäst som flyttat ut och du snabbt vill byta kök och få in nästa hyresgäst har vi Elons egna Bäcklunda kök. Bäcklunda kök kommer i platta paket och har Sveriges snabbaste leverans på 3-5 dagar, då allt är på lager på vårt centrallager i Örebro.

Är det bara en liten renovering eller uppiffning, så har vi även luckbyte och inredningar från Novaflex. Där kan man få en uppfräschning av luckor och inredningar som passar alla kök oavsett ålder, då produkterna måttanpassas. Du slipper även projektet att riva ditt gamla kök och allt arbete med det.

Kontakta Jonas

Jonas Holmgren är vår expert på nybyggnation och projektkök. Han har livslång erfarenhet med kök och är med i hela projektet och ritar upp och ger förslag.

Trädgård och luftvärmepumpar till företag och BR-föreningar

Det blir vanligare att BR-föreningar och företag skaffar en robotgräsklippare som sköter grönytorna i anläggningarna. Vi har specialiserat oss på STIGAs robotgräsklippare som är perfekta för allmänna ytor med stora batterier och riktiga knivar. Självklart har vi även allt annat från STIGA inom trädgård, såsom gräsklippare för proffsbruk och handverktyg.

Vi har även full service på luftvärmepumpar så att du kan minska dina uppvärmningskostnader i alla dina lokaler. Allt från dimensionering, installation till service och underhåll.

Kontakta Magnus

Vår trädgårds- och värmepumpsspecialist Magnus hjälper dig hela vägen. Han har lång erfarenhet som både elektriker och vana vid värmepumpar. Självklart gör han också hembesök och stämmer av inför det tilltänkta jobbet.

Välkommen att höra av dig till oss


Välkommen till Elon Gräsdalen

Välkommen till Elon Axel Karlssons i Karlstad, troligen Sveriges trevligaste Elon-butik. Du hittar vår butik på Gräsdalen, bredvid köpområdet Bergvik. Affären är 800 kvadratmeter stor och rymmer en stor och fin utställning med det senaste inom vitvaror, småel, kök, robotgräsklippare, vanliga gräsklippare, luftvärmepumpar och element.

Vi har ett eget lager i vår butik, men skulle din produkt vara slut så kan vi snabbt få in en ny från vårt centrallager i Örebro. Vi erbjuder även installation på alla våra varor och produkter, så vi ser så klart även till att du får din produkt hemkörd. Vi tar även med din gamla produkt och ser till att den lämnas in till återvinning.

Läs mer om butiken