Smedstorp

Ett av de mest omfattande kökssortimenten i Sverige

Vi tillverkar inga kök på löpande band! Inga platta paket. Inget gör-det-själv. Istället utgår vi från dina behov och tar oss tid att ta fram ett kök som är unikt bara för dig.Tillverkat från grunden av utvalda material som håller för många års användande. Vi handmålar på gammalt vis med en sidenmatt färg som värnar om vår natur. Du kan välja nyans bland alla tusentals färgkoder eller utgå från våra sexton basfärger.

Arbetshöjd kan varieras med olika sockelhöjder. Stommarna är färdigmonterade med djupare väggskåp och stabilare lådskenor som håller för många års användande. Trender förändras ständigt – men vi håller fast vid vår långa hantverkstradition och vårt kvalitetstänkande.

Utvecklingen inom köksinredning medför ständigt nya funktioner och innovationer. Det gör dagens kök till lättarbetade, snabbstädade och ergonomiskt riktiga arbetsplatser. Trender, färger, material och design förändras ständigt – men vi är noga med att behålla och slå vakt om vår långa hantverkstradition och kvalitetstänkande.

Smedstorp Kök erbjuder ett av den svenska köksmarknadens mest omfattande sortiment.

Boka möte med oss

Har du några frågor rörande våra kök? Eller vill du ha hjälp att rita och designa ditt nya kök? Gör livet lätt för dig själv och ta hjälp av en av våra skickliga köks ritare. På så sätt slipper du lära dig av dina egna misstag när du ska bygga kök och får ett perfekt kök att leva och må gott i på direkten.

Vi hjälper gärna till kontakta en av våra köksdesigner så bokar vi ett möte i affären eller genom ett hembesök.

Boka ett kostnadsfritt möte med våra köksritare. Vi ringer/mailar inom 24 timmar så bokar vi en tid som passar Er.


En ansiktslyftning eller ett helt nytt kök?

I båda fallen krävs många beslut, en del pengar och mycket tid för att resultatet ska bli bra.

Våra köksdesigners gillar att kliva in i er beslutsvånda och leda er genom köksplaneringen.

En genomarbetad köksplanering lägger grunden för många trivsamma stunder i ditt nya kök. Vi bjuder på smarta tips om funktioner, arbetsytor och förvaring som du själv inte upptäcker. Ett kök från oss är unikt för varje kund. Alla Smedstorp kök produceras på beställning och är anpassat efter ditt rum.

Vi arbetar enbart med personliga kundmöten i våra utställningar. Du kliver in i våra kök, drar i handtag, upptäcker nya funktioner och får en ovärderlig inblick i alla tillval och lösningar som bara vi kan erbjuda.

Montörer som vi samarbetar med är noga utvalda av oss, som garanterar proffsigt resultat.

Vi följer med dig hela vägen, från skiss till färdigt kök!

Smedstorp Fredriksdal

smedstorp fredriksdal

smedstorp fredriksdal

Smedstorp Borrby – snygg och slitstark laminatlucka

Smedstorp Borrby Elm lava matt

smedstorp borrby

Smedstorp Borrby Oxide matt

smedstorp

 

Smedstorp Brodda Vit

smedstorp brodda vit

smedstorp brodda vit

Smedstorp Ystad Valnöt

Smedstorp Ystad Valnöt

Mer om på Smedstorp Ystad

Smedstorp Glimminge

Smedstorp Lillö Vit

Vi tar ansvar

 – hela vägen fram till drömköket 

DITT KÖP SKA VARA TRYGGT, SÄKERT OCH BRA. 
Vi bjuder på vår erfarenhet av bra köksplanering och följer dig hela vägen fram till ett monterat och färdigt kök.

Ditt nya kök levereras komplett med monterade stommar, luckor, marknadens bästa lådor, dekorsidor, lister, sockel, ljusbotten med energisnål LED-belysning, bänkskivor, diskho och handtag.

En riktig montering lägger grunden för ett riktigt bra slutresultat. Därför är det lika viktigt att välja en erfaren yrkesman till monteringen som det är att välja ett kvalitetskök.

För att garantera ett perfekt resultat och millimeterprecision, förmedlar vi erfarna finsnickare med kompetens, fullständig utrustning och kunskap om våra produkter.
Du sparar både tid och pengar med en van montör.

VAD BETYDER KÖKET FÖR DIG?
Är du en samlare
eller minimalist? Bjuder du ofta hem hela släkten och lagar all mat från grunden? Vilken stil har ditt hem och vad gillar du? Lantligt eller klassiskt. Modernt eller romantiskt.
Hämta inspiration hos vänner, här på hemsidan, från vår katalog och framförallt – vid ett besök i vår butik.

Kök, färger, material och snickeridetaljer bara måste upplevas i verkligheten.

MÅTTSATT SKISS
Rita upp en skiss
av ditt kök eller ta kopior på husritningen. Det är bra med exakta mått på väggar, fönster, dörrar, takhöjd och fasta installationer som avlopp och fläktkanaler. Boka en tid med en av våra köksdesigner i vår butik.

PLANERING
Tillsammans diskuterar vi era önskemål. Vi går igenom praktiska frågor kring köket och funderar kring materialval och planering. Vi är tränade i att se nya lösningar, ta fram den bästa planeringen och ge dig alternativ.

NU FALLER ALLT PÅ PLATS
Vi träffas igen med en verklighetstrogen tredimensionell ritning av köket som utgör grunden för uppgifter om material och pris. Du får ett ungefärligt datum för när köket kan levereras. Vi behöver tid för att tillverka ditt kök eftersom vi gör allt från grunden anpassat efter dina önskemål. Minst två månader som regel.

BESTÄLLNING
Efter de sista justeringarna gör vi ett slutligt förslag och upprättar ett beställningsunderlag och en tidsplan. Nu är det dags att gå vidare med inköp av golv, tapeter, färger och textilier.

FÖRBEREDELSER
Ett nytt kök innebär några veckor kaos, upp till en månad om allt i köket ska fräschas upp. Rensa, släng och ge bort det gamla. Behåll frysen och det gamla kylskåpet så länge det går. Förbered snabbmiddagar för mikron. Det är viktigt att du finns tillgänglig för frågor när monteringen görs, men det kan vara skönt att lämna stöket och åka bort under några dagar.

GARANTI
Smedstorp Kök
följer Konsumentverkets riktlinjer med tre års garanti på köket. Våra lådor, gångjärn och lådskenor har hela femton års garanti.

NÖJDA KUNDER
Vi tar ansvar för slutjusteringar
och eventuella fel som vi har förorsakat. Vi är måna om att endast ha nöjda kunder och erbjuder en slutavstämning på plats när allt är på plats i ditt nya kök. Vi är måna om att du ska trivas i ditt nya kök.

Länge.

SÅ HÅLLER DU DITT KÖK SNYGGT
Snickerifronter, lådor och hyllplan görs rent med mikrofiberdukar. Du behöver två stycken. En rejält fuktad i varmt vatten som du först gnider ytorna rena med.

Torka sedan torrt med den andra duken. Se till att få bort allt spår av vatten.

Mikrofiber är miljövänliga och gör rent utan tensider, slipmedel eller andra kemikalier. Dessutom håller sig ytan sidenmatt. Perfekta även till arbetsbänk och häll.

Använd aldrig skurpulver, stålull eller rengöringsmedel med tensider på målade ytor.

Smedstorp Revinge

Smedstorp Revinge Oliv

Smedstorp Revinge Oliv

smedstorp revinge

Smedstorp Torsjö

smedstorp torsjö

smedstorp storsjö

smedstorp storsjö

smedstorp storsjö

Smedstorp Torsjö Kritvit

Smedstorp torsjö kritvit - köksbänk

Smedstorp Torsjö Kritvit

smedstorp torsjö kritvit - köksö

Smedstorp Trolleberg

Se mer köksinspiration på Smedstorps hemsida

Smedstorp Trolleberg Svart Ask

Smedstorp Vanås Modern

smedstorp vanås – kökshörna

smedstorp vanås – köksö

Smedstorp Vanås – stilrent och modernt kök

Vanås älskas av många som söker en tidlös och modern inredning till sitt hem. Med sidenmatt yta är den lika snygg i ett äldre funkiskök som i en nybyggd villa.

Du kan lätt anpassa Vanås med hjälp av olika material och inredningsstilar.
Vill du renodla den minimalistiska stilen, väljer du bort handtag och öppnar lådor och luckor med elektrisk öppning. Med ett lätt tryck på fronten går luckan eller lådan ut.

Smedstorp Vanås Retro

Smedstorp Vanås Retro

smedstorp vanås retro - detalj retro kökshandtag

Smedstorp Vanås Retro

smedstorp vanås retro – kökslucka

Boka ett kostnadsfritt möte med våra köksritare. Vi ringer/mailar inom 24 timmar så bokar vi en tid som passar Er.


Välkommen till Elon Gräsdalen

Välkommen till Elon Axel Karlssons i Karlstad, troligen Sveriges trevligaste Elon-butik. Du hittar vår butik på Gräsdalen, bredvid köpområdet Bergvik. Affären är 800 kvadratmeter stor och rymmer en stor och fin utställning med det senaste inom vitvaror, småel, kök, robotgräsklippare, vanliga gräsklippare, luftvärmepumpar och element.

Vi har ett eget lager i vår butik, men skulle din produkt vara slut så kan vi snabbt få in en ny från vårt centrallager i Örebro. Vi erbjuder även installation på alla våra varor och produkter, så vi ser så klart även till att du får din produkt hemkörd. Vi tar även med din gamla produkt och ser till att den lämnas in till återvinning.

Läs mer om butiken