Byte av köksluckor

Luckor i alla modeller och stilar

Genom att byta köksluckor kan du få ett nytt kök utan att behöva helrenovera ditt kök från grunden. Vi erbjuder köksluckor från Novaflex, som har ett brett utbud av köksluckor i alla tänkbara stilar och färger, även gamla ikea stommar.

Hos oss kommer vi gärna ut på hembesök och tittar vilka luckor och infästningar ni har. Priset på luckorna får ni på plats från 595:- kronor luckan. Vi kan även lösa med bänkskivor, handtag och låd-insatser. Självklart löser vi även med kontakterna med hantverkare och roddar ihopa prodjektet så det blir så lätt och smidigt som möjligt för dig som kund.

I vår köksutställning i vår butik på Gräsdalen hittar du smakprov på de flesta modellar från Novaflex. Mer inspiration hittar du även på Novaflex egen hemsida.

Välkommen in till vår köksutställning för inspiration. Passa på att prata med våra köksexperter när du ändå är på plats för goda tips och råd.

Boka möte med oss

Har du några frågor rörande våra kök och köksluckor? Eller vill du ha hjälp att rita och designa ditt nya kök? Kontakta en av våra köksdesigner.

Boka ett kostnadsfritt möte med våra köksritare. Vi ringer/mailar inom 24 timmar så bokar vi en tid som passar Er.


Novaflex – Helt nytt kök med måttanpassade köksluckor

Novaflex är ett av Sveriges ledande företag inom köksluckor och luckbyten och tack vare deras breda sortiment kan du hitta luckor som passar din stil och ditt kök.

När man byter bara luckorna så är det oftast en bråkdel av priset på ett nytt kök men ändå med ny kök känslan.

Välj exakt den färg som passar bäst – antingen någon av de många standardfärgerna eller valfri NCS-färg. Köksluckorna måttanpassas sedan alltid så att de skräddarsys efter ditt kök.

När du tar kontakt med oss kan vi komma ut och måtta helt kostnadsfritt och ge ett pris på plats.

Lackerade köksluckor

Släta, lackerade luckor ligger alltid helt rätt i tiden. Med vårt breda utbud av kantprofiler och färger finns det något för alla. Våra släta modeller kan även lackas i ett högblankt utförande, glanstal 90, i valfri kulör. Luckan kan levereras i tjocklekarna 16 mm och 19 mm.

Fanérade köksluckor

Trä hör hemma i den skandinaviska kökstraditionen och Novaflex storsäljare är klarlackerade köksluckor i ek och björk tätt följt av bok, körsbärsbetsad al och valnöt.

Du kan få dem i den färg du vill samt välja mellan strukturlackerade eller täcklackerade

Köksluckor i massivt trä

De mest exklusiva köksluckorna är tillverkade i massivt treskiktslimmat trä. Välj mellan ek, björk eller amerikansk al. Ytbehandlingen är klassiskt klarlackerat eller oljat.

Ramträluckor klassas också som massivt trä. De är tillverkade av björk eller ek med en massiv ram i fyra delar och en massiv eller fanerad spegel. Ytbehandlingen är klarlack eller betsning av björk (framför allt guldbets eller körsbärsbets).

Köksluckor i melamin

Letar du efter en slitstarkt och lättskött lucka? Då är melamin ett passande val. Tack vare en robust konstruktion är köksluckor i melamin tåliga mot det mesta. I standardmodellen har den en slät yta där kantlisten kan väljas i flera olika utföranden. Det finns även en modell med ådringsstrukturerad och träliknande yta.

Boka ett kostnadsfritt möte med våra köksritare. Vi ringer/mailar inom 24 timmar så bokar vi en tid som passar er. Hos er eller oss


Välkommen till Elon Gräsdalen

Välkommen till Elon Axel Karlssons i Karlstad, troligen Sveriges trevligaste Elon-butik. Du hittar vår butik på Gräsdalen, bredvid köpområdet Bergvik. Affären är 800 kvadratmeter stor och rymmer en stor och fin utställning med det senaste inom vitvaror, småel, kök, robotgräsklippare, vanliga gräsklippare, luftvärmepumpar och element.

Vi har ett eget lager i vår butik, men skulle din produkt vara slut så kan vi snabbt få in en ny från vårt centrallager i Örebro. Vi erbjuder även installation på alla våra varor och produkter, så vi ser så klart även till att du får din produkt hemkörd. Vi tar även med din gamla produkt och ser till att den lämnas in till återvinning.

Läs mer om butiken