Kök

Elon Axel Karlssons har en lång tradition av att rita kök. Vi erbjuder två olika varumärken inom kök och köksinredning – vårt vanligaste kök är de snickeribyggda köken från Smedstorp på Österlen.

Nytt för 2020 är också vårt Aubo kök med nyskapande lite yngre design med Dansk kvalitet

Är du istället intresserad att få en helt ny kökslook till en bråkdel av priset på ett vanligt kök så kanske luckbyte från Novaflex är ett alternativ för dig?

 

Kök från Smedstorp

Boka möte med oss för ett skräddarsytt kök

Kök är inte bara kök utan kan även vara en förvaringsdel, garderob eller bardel. Men en sak är gemensamt med alla renoveringar; det är inte det lättaste att få till det riktigt bra. Förutom att vara snyggt måste det vara funktionellt och lättarbetat.

Hos oss får Ni alltid få hjälp av vår köksritare, så att Ni blir så nöjd som möjligt. Boka en första träff med oss för att prata igenom dina idéer och storlek på Ert rum. Efter det tar vi fram skisser och idéer på lösningsförslag.

Med hjälp av vår erfarenhet kan Ni få det bästa resultatet och riskerar inte att göra någon nybörjarmiss, som man annars lätt gör på egen hand. Vi hjälper Er hela vägen från idé fram till ditt drömkök!

Boka ett kostnadsfritt möte med våra köksritare. Vi ringer/mailar inom 24 timmar så bokar vi en tid som passar Er.


Renovera ditt kök – unika kök från Smedstorp

Smedstorp utgår från dina behov och du kan få ett kök som är unikt bara för dig. Köken är tillverkade från grunden av utvalda material som håller för många års användande.

Det är handmålat på gammalt vis med sidenmatt färg som värnar om vår natur. Välj bland tusentals kulörer eller utgå från sexton basfärger. Smedstorp Kök har dessutom ett av den svenska köksmarknadens mest omfattande sortiment.

Alla kök från Smedstorp – lantkök, funkis och tidlös design

Smedstorp

Kök från Aubo

 

Vårt kök Aubo, modern design med Dansk kvalitet

Aubo har på många år blivit bland köken man mest blir nöjd av i trustpilot Danmark.

Byte av köksluckor

Köksluckor från Novaflex

Vilken stil passar dig? Köket är en plats man ska jobba och trivas i och valet av design är väldigt individuellt. I vårt stora sortiment med köksluckor från Novaflex hittar du köksluckor i många olika stilar – allt från modernt till lantligt.

Novaflex är ett av Sveriges ledande företag inom luckbyten och tack vare ett brett sortiment kan vi lova att du hittar produkter som matchar dig och ditt kök.

Boka ett kostnadsfritt möte med våra köksritare. Vi ringer/mailar inom 24 timmar så bokar vi en tid som passar Er.


Välkommen till Elon Gräsdalen

Välkommen till Elon Axel Karlssons i Karlstad, troligen Sveriges trevligaste Elon-butik. Du hittar vår butik på Gräsdalen, bredvid köpområdet Bergvik. Affären är 800 kvadratmeter stor och rymmer en stor och fin utställning med det senaste inom vitvaror, småel, kök, robotgräsklippare, vanliga gräsklippare, luftvärmepumpar och element.

Vi har ett eget lager i vår butik, men skulle din produkt vara slut så kan vi snabbt få in en ny från vårt centrallager i Örebro. Vi erbjuder även installation på alla våra varor och produkter, så vi ser så klart även till att du får din produkt hemkörd. Vi tar även med din gamla produkt och ser till att den lämnas in till återvinning.

Läs mer om butiken